Despre noi

Allure Salon

Salonul de infrumustare Allure beauty concept, se afla in noua locatie, in Bucuresti, Str. Mihail Sebastian nr 130, etaj 1 (pe diagonala cu Prosper Plaza) , situat intr-o pozitie centrala a orasului Bucuresti, este usor de gasit, aproape de statiile de transport in comun.

Salonul Allure Salon a luat nastere din dragoste pentru frumusete, fiind deschis in anul 2011, iar de atunci ofera servicii de infrumusetare in Bucuresti. Cu o experienta bogata acumulata de-a lungul timpului, salonul de infrumustare Allure Salon din Bucuresti, ocupa o pozitie importanta in topul saloanelor de infrumusetare din oras.

Echipa Allure Salon

Cu o echipa formata din profesionisti din diverse specialitati cum ar fi cosmetica, coafor-frizerie, manichiura-pedichiura, unghii tehnice, Allure Salon ofera cele mai bune servicii de infrumusetare din Bucuresesti la cele ma bune preturi de pe piata! Calitatea si satisfacerea serviciilor de infrumusetare sunt garantate!

Limited Time

Membership Discount

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.